De beste kwalitatieve zorg voor jouw kind   

 

✅  Altijd bewust bezig met kwaliteit

 

✅  Gediplomeerde medewerkers      

 

 De beste kwalitatieve zorg voor jouw kind

✅  Altijd bewust bezig met kwaliteit

✅  Gediplomeerde medewerkers      

 

Kwaliteit bij Chill Kids

Als buitenschoolse opvang neemt Chill Kids de verantwoordelijkheid om constante kwaliteit te bieden die aansluit op de verwachtingen en behoeften van ouders. Wij vinden het erg belangrijk om optimale kwaliteit te bieden om zo de algehele ontwikkeling van jouw kind te bevorderen. 

Gediplomeerde pedagogisch medewerkers

Als opvang neem je de zorg van het dierbaarste bezit van een ouder tijdelijk over. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het hele team van Chill Kids zorgt samen voor de hoogste kwaliteit opvang voor jouw kind. Wij zijn als buitenschoolse opvang continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van de kwaliteit van onze opvang. Al onze pedagogisch medewerkers bezitten voldoende kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen om zo goed mogelijk te zorgen voor de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Alle medewerkers hebben minimaal een pedagogische middelbare beroepsopleiding voltooid. Dit is volledig in overeenstemming met de opleidingseisen uit de CAO Kinderopvang. Uiteraard is iedere medewerker in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De leidinggevenden hebben allemaal een hbo-diploma of gelijkwaardig niveau. Chill Kids biedt de beste zorg en opvang voor jouw gezin.

Het pedagogisch beleidsplan

Het pedagogische beleid vormt de rode draad in de dagelijkse werkzaamheden op de opvang. Het is tevens een leidraad voor al onze pedagogisch medewerkers om methodisch te werken. Wij nodigen je graag uit om ons beleidsplan te bekijken.

Download het pedagogisch beleidsplan door op de onderstaande button te klikken.

GGD Inspecties

Chill Kids voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen gesteld door de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD). Helderheid en transparantie vinden wij heel belangrijk. Voor meer informatie over de GGD-inspecties van onze vestigingen kun je de rapporten inzien.

Deskundigheids bevordering

Onze medewerkers zijn natuurlijk allen zeer ervaren en gediplomeerd.
Om de kwaliteit van onze medewerkers optimaal te houden, bieden we de medewerkers regelmatig cursussen en bijscholingen aan.
Op deze manier blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van kinderopvang en pedagogiek.
Hierdoor kunnen we garanderen dat jouw kinderen de beste begeleiding en zorg krijgen. Deskundigheidsbevordering staat hierbij centraal. Jaarlijks worden er ook studiedagen gehouden voor het personeel.

Heeft u toch nog vragen?

Heeft u toch nog vragen of bent u benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen. Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers die u vriendelijk te woord staat.  Bel naar onze infolijn op het nummer 010 307 02 70 of stuur ons een e-mail naar info@chillkids.nl .