Wie zijn ‘wij’ ?

Chill Kids

Chill Kids is een buitenschoolse opvang gelegen in Rotterdam-noord. Wij zijn een organisatie die buitenschoolse opvang biedt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Wij leveren de beste kwalitatieve opvang zodat jij je kinderen met een gerust hart bij ons kunt achterlaten. Bij buitenschoolse opvang Chill Kids staan de wensen van ouder en kind centraal. Zo creëren wij een fijn gevoel voor ouder en kind.
Het is immers zo dat de ouders de verantwoordelijkheid tijdelijk aan ons overdragen. Deze verantwoordelijkheid nemen wij door veiligheid en geborgenheid te bieden binnen Chill Kids. Wij bieden de kinderen mogelijkheden om zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen.
Dit doen wij door diverse activiteiten, uitjes en workshop aan te bieden.
Op de BSO leren wij de kinderen ook wat de waarden en normen zijn en waarom wij ons hieraan houden. Zo kunnen de kinderen participeren in de hedendaagse maatschappij.

Kies je voor Chill Kids, dan kun je rekenen op professionele en betrokken buitenschoolse opvang. Je weet zeker dat je kinderen in goede handen zijn. Je hoeft je dus verder nergens meer zorgen over te maken en kan jij je  volop richten op je werk en/of studie!

Krijg een beeld van onze accommodatie !

Onze visie

Onze pedagogische visie is dat kinderen volwaardige mensen zijn. Belangrijke voorwaarde hiervoor is een gelijkwaardige relatie tussen volwassenen en kinderen. Zo creëren wij ruimte en respect voor de eigenheid van het kind. Wij luisteren naar de mening en ideeën van kinderen omdat die mening en ideeën op zich waardevol zijn. Kinderen maken volwaardig deel uit van de samenleving, ze zijn een belangrijke groep in onze maatschappij, dus ook hun inbreng telt. In onze pedagogische visie staan de begrippen ‘kijk, luister en daag uit’ centraal. We kijken objectief en bewust naar de eigenheid van kinderen en luisteren actief. We volgen door goed in contact te blijven met de kinderen en hen letterlijk en figuurlijk de ruimte te geven; we leven ons in en sluiten aan bij de behoeften van kinderen. We dagen uit door aan te bieden, te stimuleren, te (laten) doen en te vernieuwen, om zo de talenten van ieder kind te ontwikkelen. 

Professioneel en betrouwbaar

Onze medewerkers hebben de kennis, ervaring en kwalificaties in huis om in een veilige omgeving kinderen een basis van uitstekende kwaliteit te bieden. Je kunt er op vertrouwen dat wij onze afspraken naar de kinderen, ouders, onze partners en elkaar nakomen. We zijn eenduidig en transparant in de manier waarop we werken en duidelijk in onze communicatie. Dat is de reden waarom voor de ouders op de locatie de GGD-inspectierapporten en de jaarlijks risico-inventarisaties op het gebied van veiligheid en gezondheid ter inzage liggen.

Heeft u toch nog vragen?

 

Heeft u toch nog vragen of bent u benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen. Aarzel niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers die u vriendelijk te woord staat.  Bel naar onze infolijn op het nummer 010 307 02 70 of stuur ons een e-mail naar info@chillkids.nl